Woning verhuren in Tilburg

 HouseHunting Tilburg is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen binnen Tilburg en in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Tilburg is groot.


Woning verhuren?
Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten en maximale aandacht voor uw woning.

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woningwebsites zoals;
FUNDA, Pararius, JAAP, Huislijn, Huurwoningen.nl en nog vele andere websites.
Wij mailen ons aanbod naar alle partners en verhuurkantoren in de regio, zij huren regelmatig woningen via ons aan.
Wij zijn actief met social media marketing waarmee uw woning maximaal onder de aandacht wordt gebracht.
Wij hebben contacten met diverse mutinationals in de regio die regelmatig woningen aanhuren. Kortom zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de hele markt gedekt!

HouseHunting Tilburg helpt u graag een geschikte huurder te vinden voor uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in woningen verhuren aan expats. Dit zijn internationale werknemers van bedrijven zoals Philips, ASML en VDL. Circa 50 procent van al onze huurders en expats zijn opzoek naar gemeubileerde woningen. Wij zoeken daarom naar instapklare woningen die gestoffeerd zijn en eventueel gemeubileerd.

Door onze ervaring en ruime kennis van de markt is uw woning bij ons in goede handen. wij zijn altijd zoekende naar de juiste verhouding tussen vraag en aanbod. Hierdoor staan wij garant voor het zo snel mogelijk vinden van een geschikte huurder voor uw woning.


Daarnaast dragen wij, HouseHunting Tilburg, zorg voor;

* Complete selectieprocedure:
Wij zorgen voor een complete selectieprocedure van alle kandidaten, zodat u zeker weet dat uw kamer in goede handen is.
Deze selectie is geheel aangevuld met de door u als verhuurder aangegeven wensen. Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.

* Afspraak bezichtigingen:
Wanneer aan alle criteria wordt voldaan worden er afspraken gemaakt voor een bezichtiging. We plannen en coördineren de bezichtigingen met de potentiële kandidaten en zijn hierbij zelf aanwezig.
 
* Bespreken huurovereenkomst:
Wij zorgen vervolgens voor het opstellen van de huurovereenkomst en bespreken deze met de kandidaat.

* Sleuteloverdracht:
Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, de afwikkeling van de betaling en de opmaak van het incheckrapport.


Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.


Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Willem 2 straat 19
5038 BA  TILBURG
013-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 tot 13:00 uur