Aankoop makelaar

Bij de aankoop van een woning of appartement komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Bij HouseHunting Waterweg bent u aan het juiste adres. Want het is namelijk onze ervaring dat wanneer u enthousiast bent over een huis, het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen. En daar kunnen wij u goed bij helpen als ervaren aankoopmakelaars.

Onze aankoopbegeleiding gebeurt via een stappenplan welke wij tijdens een kennismakingsgesprek met u doornemen. Eerst worden uw woonwensen in kaart gebracht daarna volgen – in overleg met u – de bezichtigingen van de huizen, een bezichtigingsverslag van uw gewenste huis met hierin onze bevindingen en ons advies. Mocht dit advies u passen dan volgen de onderhandelingen en bij een gewenst resultaat zullen wij alle juridische documenten toelichten, samen met u ondertekenen en u verder begeleiden tot en met de afhandeling bij de notaris.

Onze courtage bestaat uit een vast basistarief van € 795,- inclusief btw. Wilt u hier meer over weten? neem contact met ons op.

Neem contact op